Köpinformation och villkor

Betalsätt
Betala direkt med kort eller faktura via Payson. Välj att betala med ditt betal- eller kreditkort så som VISA/MasterCard eller internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Det går snabbt, det är enkelt och det kostar inget att handla och betala med Payson.
Payson-transaktioner görs på en av världens säkraste betalningsplattformar. Du kan handla med ditt betalkort, kreditkort, internetbank eller med faktura utan att behöva avslöja dina betaluppgifter. Payson använder några av de mest effektiva verktygen för datakryptering som finns, och övervakar transaktionerna dygnet runt, så du kan känna dig helt trygg.
Läs mer om Payson här.

Leveransinfo
DHL levererar till ditt närmaste utlämningsställe. För leverans av paket får du SMS-avisering för uthämtning hos angivet utlämningställe. Var noga med att kontrollera dina varor.

Leveranstid
Varor som finns i lager i butiken Blomstertid , inom 1 vecka, efter att vi fått din beställning. Varor från lager i Tyskland upp till 3 veckor.

Frakt
Paket som skickas i Sverige kostar 69:- samt en administrations avgift på 29:-

Retur
Vi hoppas att du som kund blir nöjd med de varor du beställt och får levererade. Skulle du ångra ditt köp har du möjlighet att skicka tillbaka dina varor inom 14 dagar. Kontakta oss då via telefon. Du som kund står för fraktkostnad i båda led.

Reklamation
Vi garanterar att de varor som skickas från oss är hela och felfria varor. Skulle någon skada skett under leveransen ber vi kunden kontakta oss så står postombud för reklamationskostnad och vi tillhandahåller ny, felfri vara.
Alla ASA Selections serier är unika, och ibland kan små prickar i den blanka serien uppstå. Detta sker på grund av att de görs för hand och dessa små skönhetsfel få vi helt enkelt leva med. Se det som en unik produkt om den skulle vara något sådant på din inköpta produkt.

Blomstertid AB
A6 Center, Jönköping
Helena Sköld
0702-10 91 00
info@blomstertid.com

Fields marked with a * are required.